چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهرآغاز به کار کرد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۶ کد : ۴۱۱۱۹ اخبار واحدهای استانی

چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر افتتاح شد. این نمایشگاه به مدت 2 روز در روزهای 29 و 30آبان ماه 97 در محل مرکز آموزش و پژوهش های توسعه آینده نگری استان بوشهر در حال برگزاری است.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه استاندار بوشهر اظهار داشت: چنانچه اشتغال با راهکارهای عالمانه و دانش بنیان هدایت شود، موجب ایجاد نشاط و انگیزه در بین آحاد مردم شده و باعث افزایش سرمایه های اجتماعی کشور خواهد شد.

ایشان ضمن تشکر از دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر و جناب آقای دکتر اسکندری در برپایی این نمایشگاه تاکید نمود که از ظرفیت قابل توجه نسل جوان برای توسعه اشتغال در کشور می بایست به خوبی استفاده نمود.

مهندس گراوند استاندار بوشهر اظهار داشت : بزرگترین چالش در کشور اشتغال و بهبود فضای کسب و کار و زندگی مردم است. ایشان از عدم اعتماد  بین دانشگاه ها و مراکز صنعتی سخن گفت و آن را یک ضعف بزرگ فرا روی توسعه اشتغال دانست.

در ادامه مراسم افتتاحیه جناب آقای دکتراسکندری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر ضمن ارائه  عملکرد  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان؛  به بیان اهمیت حوزه اشتغال و کارآفرینی اشاره و برگزاری این نمایشگاه را زمینه مناسبی جهت ارائه توانمندی های کارآفرینان و فعالین حوزه کسب و کار در دانشگاه دانست. ایشان پتانسیل های استان بوشهر را فرصت مغتنمی برای ارائه دستاوردها و موفقیت های دانشجویان و فعالیت های مراکز دانست.

همچنین در این مراسم دکتر غلامحسین حسینی نیا عضو هیات علمی دانشگاه تهران و از نخبگان کشوری و آقای مهندس عبدالرضا وطن دوست از کارآفرینان بین المللی و رئیس هیات موسس گروه صنعتی پلیمر به عنوان سخنران حضور داشتند.

این نمایشگاه با حضور مراکز آموزش علمی کاربردی سراسر استان بوشهر و ارائه دستاوردهای پژوهشگران و کارآفرینان مراکز استان در حال برگزاری است.