دوره آموزشی آشنایی با نظام علمی‌کاربردی در دانشگاه علمی کاربردی استان تهران شرق برگزار شد

۱۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸ کد : ۴۱۲۳۴ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی­ کاربردی استان تهران شرق، با حضور روسا، معاونین، مدیران و مدرسان  دانشگاه علمی­کاربردی، دوره آموزشی آشنایی با نظام علمی‌کاربردی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.

دکتر یونسی معاون علمی دانشگاه علمی­ کاربردی استان تهران شرق ضمن خوشامدگویی به حضار اهمیت برگزاری دوره را تشریح نموده و برنامه‌های واحد استانی برای مدرسان دانشگاه، از جمله برگزاری دیگر دوره‌های آموزشی مصوب و هم‌چنین طرح پالایش مدرسان فعال دانشگاه را بیان کرد.

در ادامه مهندس جمالزاده معاون دفتر مطالعات و برنامه ریزی دانشگاه جامع علمی کاربردی با معرفی اساسنامه دانشگاه جامع علمی­کاربردی و تشریح فعالیت‌های دانشگاه اهداف آموزش‌های مهارتی را بیان کرد و با مقایسه آموزش‌های علمی‌کاربردی با آموزش‌های رایج بر ضرورت و چرایی تاسیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تاکید کرد.

سپس شمشیری رئیس دبیرخانه هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی و مدرسین دانشگاه علمی­ کاربردی استان تهران شرق با معرفی سامانه­‌های سجاد و هم‌آوا نحوه استفاده از این سامانه‌ها را برای مدرسین تبیین کرد و در ادامه به برخی از مهمترین دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های امور مدرسان اشاره کرد.

دولت‌آبادی مسئول حراست و بابایی رئیس اداره نظارت و ارزیابی دانشگاه علمی­ کاربردی استان تهران شرق نیز ملاحظات حراستی و نظارتی در امور مدرسان را برای حضار تشریح کردند.

در پایان این کارگاه چند نفر از روسا و مدرسان به همراه تعدادی از دانشجویان مراکز آموزش علمی‌‌کاربردی انتظارات و شرایط پیش‌روی مدرسان در مراکز آموزش را بیان کردند.