فرماندار نمین گفت:

تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی نمونه بارز تبدیل علم به ثروت است

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۶ کد : ۴۱۲۸۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از راوبط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اردبیل، هاتف ناصری فرماندار نمین در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل گفت: امروزه آنچه که مورد نیاز است کاربردی کردن تئوری ها و دانش نظری در دانشگاه های کشور است که خوشبختانه تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی نمونه بارز همین تبدیل علم به ثروت است.

هاتف ناصری با حضور در غرفه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل گفت: کیفیت محصولات ارائه شده در حوزه های کشاورزی نوین و فراورده های باغی و داروهای گیاهی و خوراکی، عسل و تولیدات صنعتی را بسیار مثبت است و نشان از قابلیت بالای ظرفیت های استانی دارد.

فرماندار شهرستان نمین در بخشی از صحبت های خود به عیار بالای زعفران تولید شده در شهرستان گرمی توسط فارغ التحصیلان رشته کشاورزی دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطر نشان کرد: انتقال اطلاعات پایه و علوم مربوط به کشت و کار زعفران از مشهد مقدس به استان اردبیل حاکی از توانمندی بالای فارغ التحصیلان در سایه آموزش های مهارتی این دانشگاه است.

وی تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی را نمونه بارز تبدیل علم به ثروت دانست و افزود: در دنیای مدرن کنونی لازمست با ترویج و توسعه آموزش های کاربردی زمینه های ارتباط صنعت با دانشگاه را تقویت و اثرات آن را در ایجاد درآمد و اشتغال پایدار مشاهده کرد.

هاتف ناصری تشکیل شرکت های تعاونی و گروه های اقتصادی و دانش بنیان را در اشتغال زایی و کارآفرینی موثر خواند و عنوان کرد: امیدوارم با حمایت دولت به شکل واقعی بتوان انگیزه و علاقمندی لازم را در دانش آموختگان و کارآفرینان که دغدغه تولید ثروت را دارند ایجاد کرد.

این مقام مسئول در ادامه افزود: در صورت فراهم کردن بستر ورود به بازارهای جهانی و تغییر نگرش و عملیاتی کردن کشت سنتی به کشاورزی صنعتی و مدرن و ارگانیک و همچنین ایجاد تنوع و اصلاح الگوی کشت و بهره مندی از ظرفیتهای اطلاع رسانی رسانه های جمعی و فضا ی مجازی زمینه های لازم را از وابستگی به درآمد نفتی خارج و به درآمدهای پایدار غیرنفتی اصلاح کرد.

فرماندار نمین با اشاره به استقبال خوب بازدیدکنندگان از چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکیدکرد: مسئولین باید با همکاری در برگزاری و گشایش چنین نمایشگاه هایی از طریق یارانه ها و کمک های دولتی بتوانند با معرفی این قابلیتها در مراکز دانشگاهی و علمی و صنعتی در مردم ایجاد امید و نشاط بیافرینند.