آغاز مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۲ کد : ۴۱۲۸۳ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر پیش­ بین سرپرست معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 97-98 از پانزده لغایت سی آذرماه سال جاری خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان متقاضی باید در بخش ثبت درخواست انتقال در سامانه نقل و انتقالات این دانشگاه و بر اساس موارد مندرج در آیین نامه ابلاغی ثبت نام کنند.

دکتر پیش ­بین افزود: طبق ضوابط موضوع انتقال به مراکز آموزش استان تهران صرفاً باید در کمیته نقل و انتقالات سازمان مرکزی دانشگاه بررسی و سایر درخواست­ ها توسط استان مبدأ و مقصد مورد بررسی و تایید قرار گیرد.

گفتنی است مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی از پانزدهم آذرماه در سامانه هم ­آوا آغاز می شود.