پنجمین رویداد شتاب دانشگاه علمی کاربردی استان البرز برگزار شد

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۲ کد : ۴۱۲۸۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی، پنجمین رویداد شتاب (شناسایی و توانمند سازی ایده های برگزیده ) توسط مرکز علمی کاربردی قند کرج برگزار شد.

دکتر پیمان دانش کار آراسته رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان البرز گفت: پنجمین استارت آپ مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج از چهارشنبه 5 آذر تا پنج شنبه 7 آذر و در سه حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و کسب و کار الکترونیک ، سنگ های قیمتی و جواهرات و شیرینی و شکلات شیرین کننده ها برگزار شد.

وی گفت: دانشگاه جامع علمی  کاربردی متولی آموزش های مهارتی می باشد ولی علاوه بر آموزش های مهارتی به دنبال فضاسازی برای کارآفرینی است که یکی از آن فضاها برگزاری رویدادهای شتاب و استارت آپ ها ست که شرایطی را فراهم می کند که دانشجویان و فارغ التحصیلان ما بتوانند از طریق خلاقیت ها و نوآوری هایی که دارند ایده هایی را مطرح نمایند و در معرض داوری متخصصان و حامیان مالی و سرمایه گذاران بگذارند و در صورتی که ایده های آنها مورد تأیید و قابل سرمایه گذاری تشخیص داده شد مورد حمایت  قرار گرفته و مراحل خود را طی کرده به شرکت های دانش بنیان و تجاری سازی و تولید انبوه دست یابد.

مهندس کریمی رئیس مرکز علمی کاربردی قند کرج با اشاره به ارسال 238 طرح به دبیرخانه این رویداد شتاب اعلام کرد: بعد از ارائه اولیه بیش از 42 طرح به مرحله دوم رسید که بعد از 3 روز کار و پژوهش ایده دهندگان و رای داوران ایده تایید و به مرکز رشد جهت استقرار ارائه خواهد شد.

وی گفت: ایده های ارائه شده به لحاظ کمی و کیفی هم رشد داشته اند و تخصصی تر نیز شده اند.

رئیس مرکز علمی کاربردی قند کرج ابراز امیدواری کرد که مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز دانشجویانی توانمند در حوزه مهارت، اشتغال و کارآفرینی تربیت نمایند. ایده به مرحله ای رسیده که ما می توانیم با افتخار از آنها یاد کنیم که هم به تولید انبوه رسیده اند هم به صادرات و این واقعاً جای افتخار برای ما دارد که فارغ التحصیلان و دانشجویان ما در این حوزه ها دارای فکر و اندیشه اند و تلاش می کنند و ایده ها این قابلیت را دارد که مورد حمایت قرار بگیرد. جامعه صنعتی کشور هم از ایده ها حمایت می نماید.

در ادامه دانش کار آراسته ضمن تقدیر از تلاش جدی مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج به برخی مزیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز اشاره کرد.

وی یکی از مسائل مغفول مانده در جامعه را آموزش  در مرزهای فن آوری و کاربرد آن در جامعه دانست و گفت: هدف دانشگاه جامع علمی کاربردی تولید علم مبتنی بر کار است ولی باید این سوال مهم را نیز مد نظر قرار داد که آیا این تعداد فارغ التحصیل آمادگی ورود به بازار کار را دارند؟ لذا بخشی از ظرفیت علمی باید به ارتقای دانش کاربردی اختصاص یابد. ایشان در ادامه هدف از تشکیل دانشگاه های علمی کاربردی را تحقق همین هدف و رفع نیازهای بخش تولید و صنعت دانست که فارغ التحصیلان راحت بتوانند وارد بازار کار شوند و خود نیز کارآفرین باشند.

در ادامه مهندس کریمی در پنجمین استارت آپ مرکز علمی کاربردی قند کرج گفت: این برنامه در زمینه جمع آوری ایده های نو در راستای تجمیع فعالیت های کسب و کار است، افزود: در دنیا توجه به برگزاری استارت اپ جایگزین بخش های تحقیق و توسعه کارخانجات و صنایع می شود.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی قند کرج بیان کرد: فضای پژوهشی در این دانشگاه غالب شده است و ما دست رنج سالیانه خود را در فضای هفته پژوهش و استارت آپ ها دریافت می کنیم.

مهندس کریمی با اشاره به اینکه پشتیبانی از ایده های نو و رساندن این مهم به مرحله تجاری و بازارهای جهانی است، گفت: در دانشگاه علمی کاربردی ایده های برتر در پایان دوره وارد فضای مرکز رشد شده تا در فرصت یک الی سه ساله به کسب و کار نوین تبدیل شود.

گفتنی است تعدادی از مقامات استان البرز و برخی از مدیران و روسای واحدهای استانی یزد و هرمزگان نیز از این رویداد دیدار کردند.