نشست هم اندیشی دبیران شورای تعامل و کارشناسان فرهنگی و دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی استان فارس برگزار شد

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۷ کد : ۴۱۲۹۵ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، نشست هم اندیشی با دبیران شورای تعامل و کارشناسان فرهنگی و دانشجویی مراکز آموزش علمی کاربردی استان فارس در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس برگزار شد.

در این نشست در خصوص برنامه های فرهنگی و دانشجویی و تربیت بدنی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس در سال تحصیلی جاری و همچنین برنامه های ارائه شده سازمان مرکزی دانشگاه بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه این نشست به منظور حضور پرقدرت مراکز آموزش علمی کاربردی استان در برنامه های کشوری مانند جشنواره انجمن های علمی دانشجویی حرکت، جشنواره مناظرات دانشجویی، جشنواره قرآنی، جشنواره رویش و نظایر آن برنامه ریزی و طرح دغدغه ها و راهکارها انجام شد.

با توجه به اهمیت درگاه نظارت فرهنگی دانشگاه در رتبه بندی و ارزیابی های دانشگاه، در خصوص بروزرسانی و ثبت به موقع آخرین فعالیت های حوزه فرهنگی و دانشجویی در این درگاه نیز توضحیات لازم به کارشناسان مراکز آموزشی ارائه شد.

گفتنی است تقویم برنامه های استانی که به مراکز ابلاغ شده بود نیز مورد بحث و تأکید قرار گرفت و کارشناسان مراکز آموزشی و دبیران شورای تعامل در ادامه  نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و در پایان نیز شاهسون دبیر شورای دبیران تعامل دانشجویی نیز گزارشی از جلسه دبیران استانها ارائه کرد.