{"status":"renderView","content":"\n\n\n
| نام درس | تصفیه آب و فاضل آب در کشتارگاه و واحد های صنعتی گوشت و فرآورده های گوشتی |
|---|---|
| نام رشته | تکنولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی |
| مقطع | کارشناسی |
| پودمان | پودمانی |
| نوع درس | اجباری |
| نام پودمان | کاربرد اصول فنی و مهندسی در صنایع گوشت |
| کد درس | ۳۲۳۰۰۷۰۶۰۲۲۲۱ |
| تعداد واحد نظری | ۱ |
| ساعت نظری | ۱۶ |
| تعداد واحد عملی | ۱ |
| ساعت عملی | ۴۸ |
| شیوه اجرای درس | کارگاهی |