برگزاری آزمون تعیین صلاحیت مدرسان دروس معارف اسلامی دارای مجوز موقت تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی ( طرح ۴۰۰۰ ) سال  ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۶ کد : ۴۱۴۸۲ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، آزمون تعیین صلاحیت مدرسان دروس معارف اسلامی دارای مجوز موقت تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی در 9 حوزه امتحانی در استان های آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران، خراسان رضوی، فارس، کرمان، کرمانشاه، مازندران و مرکزی با هماهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همکاری سازمان سنجش آموزش کشور در روز جمعه مورخ 23/9/97 برگزار شد.

دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش در این خصوص گفت: این آزمون در 6 گرایش اخلاق اسلامی، منابع اسلامی، دانش‌خانواده و جمعیت، مبانی نظری اسلام، تاریخ و تمدن اسلام و انقلاب اسلامی با حضور 540 نفر از مدرسان دروس معارف اسلامی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

وی افزود: نتایج آزمون تعیین صلاحیت مدرسان دروس معارف اسلامی دارای مجوز موقت تدریس در دانشگاه جامع علمی کاربردی (طرح 4000) اوایل بهمن ماه اعلام خواهد شد.