مسابقه کتابخوانی با عنوان  " آینده انقلاب اسلامی ایران" در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می شود

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۱ کد : ۴۲۳۶۶ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام والمسلمین وحید بلندی معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری مسابقه کتابخوانی با عنوان " آینده انقلاب اسلامی ایران" خبر داد.

معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: همزمان با آغاز ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این مسابقه بر اساس کتابی با همین نام و به قلم استاد شهید مرتضی مطهری طراحی شده است و کتاب شامل عناوین نهضت های قرن های اخیر، پدیده استعمار، آزادی حیوانی و آزادی انسانی، خودباختگی ملی، نقش زنان در انقلاب و ... است.

حجت الاسلام وحید بلندی تصریح کرد: دانشجویان، مدرسان وکارکنان  تا 13 اسفندماه سال جاری فرصت دارند به سامانه مسابقات دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرسhttp://info.uast.ac.ir/nahad_mosabeghat مراجعه و پس از ثبت نام  و مطالعه کتاب در آزمون موجود در سامانه شرکت کنند.

وی در پایان  خاطر نشان کرد: پس از اتمام زمان مسابقه به نفرات اول کارت هدیه 300 هزار تومانی، نفرات دوم کارت هدیه 200 هزار تومانی ونفرات سوم کارت هدیه 100هزار تومانی اهدا خواهد شد.