دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال جدید تحصیلی دانشجوی خارجی می پذیرد

۱۶ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۱ کد : ۳۹۱۹۴ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمود رضا دلاور، مشاور رئیس دانشگاه و مدیر کل دفتر همکاری­ های علمی و بین ­المللی با اعلام مطلب فوق افزود: جذب دانشجوی غیر ایرانی مقیم خارج در دانشگاه علمی کاربردی مزایا و محاسن متعددی از جمله ترویج فرهنگ و زبان فارسی، ارتقای رتبه و جایگاه دانشگاه در نظام­های رتبه بندی داخلی و خارجی و تقویت زیرساخت­های لازم در دانشگاه دارد.

ایشان در ادامه اظهار داشت: در انتخاب و پیشنهاد رشته­ های آموزشی، مزایای ملی و دانشگاهی توامان مدنظر و عمل قرار گرفته است. همچنین سه شاخص اصلی اختصاصی بودن رشته آموزشی (رشته آموزشی صرفاً در این دانشگاه ارائه ­شود)، بازار کار داخلی و خارجی و حجم تقاضا (دانشجویان غیر ایرانی) برای آنها مدنظر و ملاک عمل قرار گرفته است.

مشاور رئیس دانشگاه با بیان اینکه در حدود بیست رشته در مراکز آموزشی برتر که آموزش در محیط واقعی کار و در فرآیند تولید ارائه می­ شود در شش کلانشهر کشور شامل تهران، کرج، اصفهان، شیراز، تبریز و مشهد برای جذب دانشجویان غیر ایرانی مقیم خارج در نظر گرفته شده و هماهنگی­ های اولیه در این زمینه با واحدهای ستادی و اجرایی دانشگاه و نیز با سازمان امور دانشجویان انجام شده است.

مدیر کل دفتر همکاری­ های علمی و بین­ المللی همچنین با اعلام اینکه در مرحله اول تمرکز ما بر روی دوره ­های مقطع دار (کاردانی و کارشناسی) است، افزود دانشجویان غیر ایرانی که به زبان فارسی مسلط نیستند، موظف به گذراندن دوره شش ­ماهه یادگیری زبان فارسی هستند زیرا زبان رسمی آموزش ما در تمامی دوره ­ها زبان فارسی است.