| آشنایی با تاسیسات و تجهیزات در صنایع غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| استانداردهای ملی و بین المللی صنایع آرد و نان | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| اصول مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات آرد و نان | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| افزودنیهای بیولوژیکی در صنعت نان | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| ایمنی و بهداشت در صنایع غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| بسته بندی و اصول ماندگاری نان | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه تخصصی(ریزپروژه) | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه تخصصی(ریزپروژه) | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه گروهی(کلان پروژه) | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه گروهی(کلان پروژه) | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تغذیه تکمیلی | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی تولید نان | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی تولید نان صنعتی و سنتی پیشرفته | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی غلات تکمیلی | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| توکسیکولوژی | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| خواص بیو فیزیکی آرد،خمیر و نان | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روشهای ارزیابی کیفیت انواع نان | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روشهای نوین آزمایشگاهی در صنعت غذا | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| سمینار | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| سمینار | مهندسی فناوری ارشد تولید نان صنعتی | کارشناسی ارشد | ترمی |