| اصول مهندسی صنایع غذایی | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| اصول و کارکرد تجهیزات تولید میکروارگانیسم ها | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| بسته بندی های نوین در صنعت شکلات | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| بیوتکنولوژی مواد غذایی | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه تخصصی(محصول) | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه گروهی(کلان پروژه) | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی تولید شکلات | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی تولید شکلات پروبیوتیک | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روشهای آزمایشگاهی در صنایع غذایی | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روشهای نگهداری مواد غذایی | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| سمینار | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| شیمی مواد غذایی و افزودنی ها | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| میکرو ارگانیسم های فراسودمند | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| میکروبیولوژی مواد غذایی | مهندسی فناوری ارشد بیوتکنولوژی(زیست فناوری) مواد و فرآورده های غذایی | کارشناسی ارشد | ترمی |