| ارزیابی طرح های فنی-اقتصادی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| اصول محاسبات فنی در صنایع غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| ایمنی مواد غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| بیوتکنولوژی غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه تخصصی(محصول) | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه گروهی(کلان پروژه) | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تصفیه آب و پساب در صنایع نشاسته و گلوکز | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی تولید قند از نشاسته(I) | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی تولید قند از نشاسته(II) | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روشهای نوین آزمایشگاهی در صنایع غلات | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| زبان تخصصی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| زراعت و ذخیره سازی محصولات نشاسته ای | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| سمینار | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| شناخت غلات و صنایع وابسته | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| شیمی کربوهیدرات ها | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| شیمی مواد غذایی(با تاکید بر غلات) | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| کاربرد آنزیم ها در صنایع غلات | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| کاربرد قندهای بر پایه نشاسته در فرآورده های غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| کنترل کیفیت و تجزیه مواد غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |
| میکروبیولوژی مواد غذایی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های غلات | کارشناسی ارشد | ترمی |