| ارزیابی حسی فرآورده های لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| افزودنی های لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها در صنایع لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه تخصصی(ریز پروژه) | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| پروژه گروهی(کلان پروژه) | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی آنزیم ها و کاربرد آن ها در صنایع لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های غذایی بر پایه شیر | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های لبنی تخمیری | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های لبنی غیر تخمیری | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روش تحقیق | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روشهای نوین آزمایشگاهی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| روشهای نوین بسته بندی فرآورده های لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| سمینار | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| شیمی شیر و فرآورده های لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| طرح های آماری | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| فناوری های نوین در صنایع لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| مدیریت تضمین کیفیت و ایمنی در صنایع لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| مدیریت واحدهای صنایع لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |
| میکروبیولوژی شیر و فرآورده های لبنی | مهندسی فناوری ارشد تولید فرآورده های نوین لبنی | کارشناسی ارشد | ترمی |