| اصول مدیریت کارگاههای عمل آوری | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| اصول و روشهای نگهداری فرآورده های دریایی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| اکولوژی دریایی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| انگل شناسی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| بسته بندی و بازاریابی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| بهداشت فردی و ایمنی کار | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| بهداشت محیط | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| بهداشت و مسمومیتهای ناشی از فرآورده های شیلاتی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| بیوشیمی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| بیولوژی و شناخت سایر آبزیان تجارتی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| تاسیسات برودتی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های دریایی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| تکنولوژی ساخت خاویار | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| ریاضی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| ریاضیات مقدماتی و آمار | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| زبان تخصصی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| زیست شناسی جانوری | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| شیمی عمومی(معدنی و آلی) | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| شیمی مواد غذایی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |
| فیزیک و هوا شناسی | عمل آوری فرآورده های شیلاتی | کاردانی | ترمی |