| آزمونهای استانداردشیرو فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| آشنایی بانرم افزارهای کامپیوتر و سیستم هایاطلاع رسانی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| اصول طراحی واحداث کارخانه های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| اقتصاد ومدیریت صنعتی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| بیوتکنولوژی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| بیوشیمی عمومی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| پروژه | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تصفیه آب و پساب در صنایع لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تغذیه وارزش غذایی شیرو فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی انواع خامه و کره | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی شیرخشک وغذای کودک | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های آب پنیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های تخمیری شیر1 | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های تخمیری شیر2 | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های لبنی منجمد | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| خوردگی در صنایع غذایی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| ریاضی کاربردی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| زبان تخصصی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| شیمی مواد غذایی تکمیلی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| طراحی ومدلسازی خط تولید وتجهیزات لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |