| آزمون های استاندارد گوشت و فرآورده های گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| آمار کاربردی در صنایع غذایی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| اصول پرورش دام و طیور گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| اصول طراحی واحدهای صنعتی تولید گوشت و فرآورده های گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| اصول مهندسی در صنایع گوشت | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| اصول نگهداری گوشت و فرآورده های گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| اصول و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| اقتصاد و مدیریت صنعتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت مواد غذایی تکمیلی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| بیوشیمی عمومی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| پروژه | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| تصفیه آب و فاضلآب در کشتارگاهها و واحدهای صنعتی تولید گوشت و فرآورده های گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| تغذیه وارزش غذایی گوشت و فرآورده های گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید انواع فرآورده های گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های جنبی دام وطیور | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید گوشت | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های دریایی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی فرآورده های گوشتی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| روشهای نوین بسته بندی مواد غذایی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |
| ریاضی کاربردی | گوشت و فرآورده های گوشتی | کارشناسی | ترمی |