| آشنایی با داروهای دامپزشکی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| آمار کاربردی در بهداشت مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| اپیدمیولوژی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| اصول تهیه وآماده سازی نمونه های مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| اصول کنترل کیفی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| اصول و کاربرد فناوری اطلاعات وارتباطات | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| انگل شناسی عمومی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| انگل شناسی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بازرسی بهداشتی گوشت(دام،طیور) | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بافت شناسی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بسته بندی وعرضه مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت محیط | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت و صنایع شیر | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت و صنایع گوشت | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت و صنایع محصولات شیلاتی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت وایمنی مراکز تولید و فرآوری وعرضه مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت وصنایع تبدیل ضایعات | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بیماری های مشترک انسان وحیوان(منتقله ازمواد غذایی) | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بیوتکنولوژی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |
| بیوشیمی عمومی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | ترمی |