| آزمون استاندارد میکروبی شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| آزمون های استاندارد فیزیک وشیمیایی شیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| اصول بیوتکنولوژی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| اصول طراحی واحداث کارخانه های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| اصول کنترل کیفیت شیر و محصولات لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| اقتصاد ومدیریت صنعتی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| بهداشت مواد غذایی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| بیوشیمی عمومی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| پروژه | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تصفیه آب و پس آب در صنایع لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تغذیه و ارزش غذایی شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید انواع پنیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید انواع خامه وکره | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید شیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید شیرخشک وغذای کودک | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های آب پنیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های تخمیری شیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های لبنی منجمد | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| خوردگی در صنایع غذایی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |
| ریاضی کاربردی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کارشناسی | ترمی |