| آب و پس آب در صنایع گوشت و فرآورده گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| آزمایشگاه اصول کنترل کیفیت گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| آزمایشگاه شیمی آلی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| آزمایشگاه میکروبیولوژی عمومی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| آزمایشگاه میکروبیولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| اخلاق حرفه ای | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| اصول سرپرستی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| اصول کنترل کیفیت گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| اصول مهندسی صنایع غذایی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| اصول نگهداری مواد غذایی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| بازاریابی کشاورزی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| بسته بندی گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| بهداشت و ایمنی واحد های تولیدگوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| بیماریهای قابل انتقال از گوشت به انسان | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| تجزیه مواد غذایی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| تجهیزات و تاسیسات کارخانه های فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| تجهیزات و تاسیسات کارخانه های فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید فرآورده های گوشتی | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید گوشت | کاردانی فنی صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی | کاردانی | پودمانی |