| آمار و احتمالات | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| اصول سرپرستی واحدهای تولید محصولات لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| اصول کنترل کیفیت شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| اصول مهندسی صنایع غذایی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| اصول نگهداری مواد غذایی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| اصول و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| بهداشت و ایمنی کارخانجات تولید شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| بیماریهای قابل انتقال توسط شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| تجزیه مواد غذایی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| تجهیزات و تاسیسات کارخانجات تولید شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| تجهیزات و تاسیسات کارخانجات تولید شیر و فرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید شیر | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| تکنولوژی تولید وفرآورده های لبنی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| رسم فنی و نقشه خوانی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| ریاضی عمومی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| ریاضی عمومی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| زبان تخصصی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| زیست شناسی عمومی | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |
| سردخانه و انبار | تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی | کاردانی | پودمانی |