| آشنایی با داروهای دامپزشکی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| آمار کاربردی در بهداشت مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| اپیدمیولوژی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول تهیه و آماده سازی نمونه های مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول کنترل کیفی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| اصول و کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| انگل شناسی عمومی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| انگل شناسی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بازرسی بهداشتی گوشت(دام،طیور) | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بسته بندی و عرضه مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بهداشت محیط | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بهداشت و ایمنی مراکز تولید و فرآوری و عرضه مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بهداشت و صنایع تبدیل ضایعات | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بهداشت و صنایع شیر | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بهداشت و صنایع گوشت | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بهداشت و صنایع محصولات شیلاتی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بیماری های مشترک انسان و حیوان(منتلقه از مواد غذایی) | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بیوتکنولوژی مواد غذایی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| بیوشیمی عمومی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |
| پروژه تحقیقاتی | بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی | کارشناسی | پودمانی |