| آزمایشگاه شناخت مواد اولیه و افزودنی های فراورده های خمیری | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| آزمایشگاه فیزیک مکانیک | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| آزمایشگاه کنترل کیفیت فرآورده های خمیری | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| آمار | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| استاندارد فرآورده های خمیری و رشته ای | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| اصول کنترل کیفیت و استانداردهای غلات | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| بسته بندی فرآورده های خمیری و رشته ای | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| تحلیل هزینه و منفعت | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| تولید،نگهداری و بسته بندی آرد | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| ریاضیات | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| زبان تخصصی | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| ژئولوژی غلات و آزمایشگاه | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| شناخت غلات و صنایع وابسته | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| شناخت گندم | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| شناخت مواد اولیه و افزودنی های فراورده های خمیری | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| شیمی مواد غذایی | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| شیمی مواد غذایی تکمیلی | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| طراحی فرمولاسیون فرآورده های خمیری و رژیمی | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| فرآیند دریافت و ذخیره سازی گندم | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |
| فرآیند فرآورده های خمیری و رشته ای | مهندسی فناوری صنایع غذایی-فرآورده های خمیری | کارشناسی | ترمی |