سومین المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۸ مرداد ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۱۱ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۹۷۷
  سومین المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در دو بخش پسران و دختران در شهریورماه 1392 برگزار خواهد شد.
سومین المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

 سومین المپیاد ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در دو بخش پسران و دختران در شهریورماه 1392 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، واحد استانی آذربایجان شرقی میزبان سومین المپیاد ورزشی پسران می باشد و این دوره از مسابقات از تاریخ 8/6/1392 لغایت 15/6/1392 و با حضور 30 استان در 9 رشته ورزشی: والیبال، فوتسال، بسکتبال، دوومیدانی، کشتی آزاد،تکواندو، کاراته ، تنیس روی میز و شنا برگزار خواهد شد.

همچنین در بخش دختران، واحد استانی تهران برای نخستین بار میزبان سومین المپیاد ورزشی دختران می باشد که این دوره از مسابقات نیز از تاریخ 15/6/1392 لغایت 22/6/1392 و با شرکت 27 واحد استانی در 8 رشته ورزشی: والیبال، فوتسال، بسکتبال، دوومیدانی، بدمینتون،تکواندو، کاراته و شنا برگزار خواهد شد.

گفتنی است این مسابقات هر 2 سال یکبار و در دو بخش دختران و پسران برگزار می گردد و بزرگترین رویداد ورزشی دانشگاه بوده و هدف از برگزاری،انتخاب تیم های برگزیده استانی در هر رشته جهت اعزام به مسابقات کشوری و بین المللی می باشد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت اداره تربیت بدنی به آدرس www.uast.ac.ir/sport مراجعه نمایند .