بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت 22 بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۱۲۵ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۳۹۲
بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت 22 بهمن
بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت 22 بهمن

«قل جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا» (اسرا/81)

بیست‏ودوم بهمن تحولى در كل تاریخ بشر و در تاریخ جهان بود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مد ظله‌العالی)

22 بهمن بی‌شک معجزه‌ای الهی بود که با تکیه بر قدرت ایمان ملت خداجو و آزادی‌خواه ایران و صد البته به دست مردی از سلاله پاک رسول خدا(ص) به سرانجام رسید و چشم جهانیان را به خود خیره ساخت و امید مسلمانان و مظلومان جهان را شکوفا نمود.

سالهاست شمیم دلنواز انقلاب اسلامی از این بلاد بلا دیده در طول تاریخ، روح‌نواز دل‌های مستضعفین جهان شده و یادآور روزهایی می‌شود که ندای الله‌اکبر از هر کوی و برزن این سرزمین تا آسمان بلند بود و توانست دنیای جهنمی استکبار به سرکردگی آمریکا و اقتدار پوشالی‌اش را در‌هم شکند.

دهه فجر، دهه فخر انقلاب اسلامی ایران و تمام ملت های مسلمان و آزاده جهان است که حاصل خون شهیدان و غیرت غیور مردان این سرزمین است و با رهبری رهبر کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) و نایب بر حقش حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مد ظله‌العالی) پرچم اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران برافراشته شده و ملت شریف ایران با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن، محافظ این پرچم خواهند بود.

دانشگاه جامع علمی کاربردی با گرامیداشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و خاطره شهدای گرانقدر و با تأکید بر تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی، از آحاد ملت ایران، بخصوص دانشگاهیان و فرهیختگان دعوت بعمل می‌آورد تا با حضور گسترده و هوشیارانه خویش به پیروی از ندای مقام معظم رهبری، شکوه و عظمت ایران اسلامی را همگام با دولت تدبیر و امید در معرض دید جهانیان به نمایش درآورند.

روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی