دیدار نوروزی رئیس دانشگاه با روسای مراکز ، مؤسسات و همکاران سازمان مرکزی

۱۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۱۶۵ اخبار ستاد
دیدار نوروزی رئیس دانشگاه با روسای مراکز ، مؤسسات و همکاران سازمان مرکزی

دکتر اخباری در این دیدار صمیمانه ضمن تبریک سال نو گفت: نام گذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری تحت عنوان سال «اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل» رویکرد خوبی برای دانشگاه جامع علمی کاربردی بود چون دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه نسل سوم ، هدفی غیر از دانش بنیان کردن اقتصاد ندارد.

وی افزود: همچنین تاکید رئیس جمهوری بر افزایش رشد اقتصادی در اولین جلسه هیات دولت نیز اهمیت این بحث را یادآوری می­نماید .

دکتر اخباری گفت: ما در سال 1394 دستاوردهای خوبی را برای دانشگاه داشتیم که یکی از آنها تصویب برنامه ها و سیاست های راهبردی دانشگاه توسط هیآت امنا بود. وی خاطر نشان کرد که دریافت حکم شورای گسترش علمی کاربردی و شورای برنامه ریزی درسی از وزیر علوم شورای گسترش علمی کاربردی در کنار گسترش جذب دانشجو از نقاط قوت دانشگاه در سال گذشته بود.

وی افزود:  ما در طول سال گذشته 98 درصد جذب دانشجو داشته ایم که در ده سال اخیر بی سابقه بوده است و قصد داریم با همدلی و همزبانی در سال 1395 این روند را مستمرا ادامه بدهیم.