انتصاب سرپرست مرکز آموزش عالی تربیت مدرس

۱۷ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۱۶۹ اخبار ستاد
انتصاب سرپرست مرکز آموزش عالی تربیت مدرس

در حكمی از سوی دکتر محمد اخباری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حسن لشکری به عنوان سرپرست مرکز آموزش عالی تربیت مدرس دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی، در حکم انتصاب سرپرست مرکز آموزش عالی تربیت مدرس دانشگاه آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به سمت « سرپرست مرکز آموزش عالی تربیت مدرس » منصوب می شوید.

لازم است برای تحقق اهداف کلان دانشگاه در نظام آموزش‌های مهارتی نهایت سعی و تلاش خود را به کار گرفته و اهتمام ویژه ای به موارد ذیل داشته باشید.

-          تهیه طرح های شناسایی و به کارگیری خبرگان نظام آموزش‌های مهارتی

-          برنامه‌ریزی به منظور جذب، رشد و ارتقاء مدرسان نظام آموزش‌های مهارتی علمی- کاربردی مطابق با دانش و فناوری روز

-          تدوین آئین نامه‌های مرتبط با نیازهای علمی و مهارتی مدرسان

-          تقویت رویکردهای فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی و سیاسی مدرسان

-          ایجاد زمینه‌های لازم جهت تبادل اطلاعات بین مدرسان حوزه‌های تخصصی مشترک

امید است با استعانت از ایزد منان در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و مطالبات ریاست محترم جمهوری و با تعامل مجموعه دانشگاهی در جهت تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم، موفق و پیروز باشید.