کاردانی صنایع غذایی- گزسازی، شیرینی سازی، کمپوت و کنسرو ، فرآوری خشکبار و نوشیدنیها
.
رشته کاردانی صنایع غذایی- گزسازی، شیرینی سازی، کمپوت و کنسرو، فرآوری خشکبار و نوشیدنیها با هدف تربیت نیروی متخصص برای فعالیت در صنایع غذایی کشور در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی شده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، فارغ التحصیلان این رشته براساس آموزش هایی که دریافت می کنند میتوانند به عنوان تکنسین، تمامی مراحل تولید اعم از انتخاب مواد اولیه، کنترل کیفی در فرآیندهای مختلف تولید، اپراتوری ماشینهای خط تولید، آزمایشهای مختلف و بسته بندی را برای تولید گز، شیرینی، کمپوت و کنسرو خشکبار و آب میوه انجام میدهند.
این رشته براساس نیاز وزارت صنعت، معدن و تجارت و پتانسیلهای منطقهای و استانی تهیه و اجرا میشود.
