تمدید مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 29 شهریور

۲۶ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۳۷۳ اخبار ستاد
.

سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 29 شهریورماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی افزود:  پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای سال تحصیلی 96 - 95 جهت فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای داوطلبان، مهلت ثبت نام در این دوره ها تا روز 29 شهریورماه تمدید شد.
وی افزود: تمامی متقاضیان ثبت نام در این دوره ها ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام که در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار داده شده است نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام کنند.
سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: داوطلبانی كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کرده اند در صورت علاقه مندی می‌توانند تا 29 شهریورماه می توانند با مراجعه به بخش ویرایش اطلاعات نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات و همچنین كدرشته محل های انتخابی خود اقدام کنند.