۲۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۳۷۵ اخبار ستاد
.

اولین همایش ملی نقش دانشگاه های نسل سوم در مهارت آموزی، کارآفرینی و توسعه پایدار در بستر اقتصاد مقاوتی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی زنجان در روز 27 آبان ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این همایش در محورهای کارآفرینی و توسعه سرمایه انسانی و اجتماعی، دانشگاه های نسل سوم کارآفرینی و اشتغال، تامین منابع و سرمایه گذاری در کارآفرینی، کارآفرینی و فناوری های نوین و نوآوری و تجاری سازی برگزار خواهد شد.

متقاضیان برای شرکت در این همایش می توانند مقالات خود را تا 25 مهرماه به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

گفتنی است، نتایج نهایی داوری مقالات ارسال شده به این همایش 15 آبان ماه اعلام خواهد شد.

علاقه مندان به شرکت در این همایش می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی الکترونیکی www.znuastconf.ir مراجعه کنند.