تمدید مهلت ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای بدون آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 5 مهر

۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۳۷۸ اخبار ستاد
.

سرپرست معاونت نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 5 مهرماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی افزود: با توجه به استقبال داوطلبان و همچنین اصلاحاتی که در دفترچه راهنمای ثبت نام پذیرش برای دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای بدون آزمون صورت گرفت مهلت ثبت نام در این دوره ها تا پایان روز دوشنبه 5 مهرماه تمدید شد.

وی افزود:اطلاعیه ای در خصوص اصلاحات صورت گرفته در دفترچه راهنما در روز چهارشنبه 31 شهریور ماه در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.

دکتر حاتمی گفت: آن دسته از دواطلبانی که قبلا نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کرده اند در صورت علاقه مندی می توانند تا 5 مهرماه با مراجعه به بخش ویرایش اطلاعات نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات و همچنین کد رشته محل های انتخابی خود اقدام کنند.