آغاز زمان انتخاب پودمان آموزشی برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی نظام آموزش مهارتی به شیوه آموزش های خاص و غیر حضوری

۲۹ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۳۸۱ اخبار ستاد
.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر گفت: انتخاب پودمان آموزشی برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی نظام آموزش مهارتی به شیوه آموزش های خاص و غیر حضوری نوبت مهرماه از 27 شهریور آغاز شده و تا پایان روز پنجشنبه اول مهرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اخوان معاون آموزشی دانشگاه گفت: دفترچه راهنمای انتخاب پودمان آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی نظام آموزش مهارتی دانشگاه به شیوه آموزش های خاص و غیر حضوری توسط اداره کل خدمات آموزشی تهیه و در سامانه ساتب بارگذاری شده است و دانشجویان می توانند با مراجعه به سایت www.sateb.uast.ac.ir نسبت به مشاهده و انتخاب پودمان اقدام نمایند.

وی افزود: کلیه مراحل انتخاب پودمان آموزشی در دوره­های كاردانی و کارشناسی علمی­كاربردی به شیوه آموزش­های خاص صرفا به صورت اینترنتی می­باشد و دانشجویان جهت انتخاب پودمان باید منحصراً به سامانه جامع آموزشهای تكمیلی بین سطوح تحصیلی دانشگاه جامع علمی­کاربردی (ساتب) مراجعه نمایند.

دکتر اخوان گفت: دانشجویان در هنگام انتخاب پودمان در صورت وجود پیشنیاز در برنامه درسی دوره، می بایست با در نظر گرفتن پودمان های پیشنیاز دوره نسبت به ثبت نام در پودمان ها اقدام نمایند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تأکید کرد: دانشجویان می توانند تا سقف 2 پودمان به همراه 10 درس افتاده را در در یک نیم سال تحصیلی انتخاب نمایند و پس از ثبت نام و فراگیری دوره با توجه به برنامه زمان بندی شده در زمان انتخاب پودمان می بایست در آزمون پایانی آن پودمان شرکت نمایند.