جشنواره غذای سالم برگزار شد

همزمان با فرارسیدن روز جهانی معلولان روز شنبه 13 آذرماه جشنواره غذای سالم در مرکز آموزش علمی کابردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، در این جشنواره که با حضور دانشجویان مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک برگزار شد، دانشجویان با آماده سازی و طبخ غذاهای سنتی و سالم با یکدیگر رقابت کردند.
در این جشنواره پس از ارزیابی غذاها توسط کارشناس آشپزی از داوران سازمان فنی و حرفه ای استان مرکزی، دانشجویان مراکزآموزش علمی کاربردی قوه قضاییه استان مرکزی و ماشین سازی اراک به صورت مشترک موفق به کسب مقام اول شدند.
لازم به ذکر است دکتر ذوالانواری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، حجت الاسلام فراهانی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و تعدادی از روسای مراکز آموزشی استان با حضور در محل برگزاری جشنواره از نتیجه تلاش شرکت کنندگان این جشنواره بازدید کردند.
در پایان به مناسبت روز جهانی معلولین غذاهای طبخ شده به معلولین استان هدیه شد.