پیام ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی مرکزی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

۱۷ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۴۸۳ اخبار واحدهای استانی
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، متن پیام دکتر ذوالانواری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی زنجان به مناسبت 16 آذر به شرح ذیل است :

بسم الله الرحمن الرحیم

شانزدهم آذر، روزی بزرگ در تاریخ میهن اسلامی مان ایران است. روزی كه با ثبت شهادت سه شهید والامقام در خود به روزی عظیم در تاریخ استکبارستیزی مردم عزیزمان تبدیل گردیده.

شهادت دانشجویان احمد قندچی، مهدی شریعت‌رضوی و مصطفی بزرگ‌نیا، در راه مقابله با استکبار و دفاع از هویت ملی نقطه عطفی است در مسیر اعتلای هویت دانشجوی مسلمان ایرانی.

اگر چه سال‌ها از آن روزهای تاریخی می‌گذرد اما نقش بسزایی در تاریخ انقلاب اسلامی دارد و پیوسته یادآور نقش نسل جوان و رهبری بی‌نظیر امام بزرگوار و مجاهدت‌های سرنوشت‌ساز مردم عزیز ما خواهد بود.

دانشجویان بیدار و رسالت مدار مسلمان با خلق این حماسه، ثابت كردند كه حضور فعال و با نشاط آنان در عرصه های مختلف جامعه كه خود برگرفته از بصیرت اعتقادی و سیاسی و شعور انقلابی آنان است، می تواند تضمینی بر ادامه راه انقلاب اسلامی و حافظ دستاوردهای ارزشمند آن باشد.

اینجانب روز دانشجو را به تمامی دانشجویان و اساتید بزرگوار و کلیه فعالان عرصه علم و فرهنگ و مهارت تبریک گفته و برای ایشان از خداوند منان موفقیت در همه امور زندگی خواستارم.

امیدوارم در سایه توجهات امام عصر (عج) با بکار گیری منویات مقام معظم رهبری در جهت مهارت آموزی و تولید علم موفق و پیروز باشید.