سر كنسول هند در زاهدان از دستاوردهای دانشگاه جامع علمی‌كاربردی در نمایشگاه پژوهش و فناوری استانی بازدید کرد

۲۰ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۴۸۹ اخبار واحدهای استانی
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی‌كاربردی، سركنسول كشور هند در زاهدان، هیأت همراه و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان از دستاوردهای دانشگاه جامع علمی-كاربردی در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان بازدید كردند.

گفتنی است؛ در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان سیستان و بلوچستان، طرح ها و اختراعات جدید دانشجویان دانشگاه جامع علمی‌كاربردی استان از جمله سیستم امنیتی كافوهای مخابراتی، سیستم اعلام سرقت منازل، ربات مسیریاب با فناوری (ای دی سی)،  قطع كن نیمه اتوماتیك گاز، ربات نوریاب و مسیر یاب، ساخت لوازم آرایشی با مواد غذایی، رنگ انگشتی خوراكی، كرم دست و صورت از پسماندهای روغن موتور و تولید تونسیل اكتویته از كیك فیلتر و... به نمایش گذاشته شد.