انتخاب سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان گلستان به عنوان پژوهشگر برتر استان

۲۲ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۴۹۵ اخبار ستاد اخبار واحدهای استانی
.

دکتر دهقانی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان گلستان به عنوان پژوهشگر برتر استان انتخاب و معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از پژوهشگران و ایده پردازان برتر استان گلستان دکتر امیر دهقانی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان به عنوان پژوهشگر برتر استان معرفی و تقدیر شد.

این مراسم در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و با حضور مهندس قدمنان رئیس مرکز برنامه ریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری گلستان، دکتر نجفی نژاد دبیرکل ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری استان و جمعی از مسئولان استانی و پژوهشگران برگزار شد.

درخشش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در نمایشگاه هفته پژوهش استان

غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در شانزدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری این استان به عنوان غرفه برتر انتخاب شد.

در این نمایشگاه 65 غرفه از دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و شرکت های خصوصی دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته بودند.