دو محصول دانشگاه جامع علمی کاربردی رونمایی شد

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۵۰۱ اخبار ستاد
دو محصول دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز در مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار رونمایی شد.
دو محصول دانشگاه جامع علمی کاربردی رونمایی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار امروز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 28 آذرماه ادامه دارد.
در این نمایشگاه از 40 طرح فناورانه رونمایی شد که دو طرح دانشگاه جامع علمی کاربردی با عناوین هاور فن و دستگاه CNG شش محوره نیز رونمایی شد.
دستگاه هاور فن توسط دانشجویان مرکز آموزشی سرای کیفیت اندیشان نوآور بابل دانشگاه جامع علمی کاربردی تولید شده است که قالبیت استفاده در تمامی اماکن تفریحی آبی، خانوادگی و دریاچه های پرورش ماهی و آبزیان با کاربرد تفریحی و صنعتی را داراست.
این شناور دو نفره با نیروی پیشرانه ( هوا ) با حذف پروانه در آب برای کاربرد در برکه ها، مرداب های دارای پوشش گیاهی که امکان پیشبری با پروانه را سلب می کند با استفاده از فن در قسمت بالا در همه محیط های آبی قابل استفاده است.
 استفاده از این محصول در دریاچه های پرورش ماهی هیچ آسیبی به ماهی ها وارد نمی کند.
این محصول در مرحله تولید نیمه صنعتی قرار دارد.
دستگاه CNG شش محوره نیز توسط مرکز علمی کاربردی کوشا تهران طراحی و تولید شده است.
این محصول دارای قابلیت ساخت قطعات تزئینی کوچک چوبی، حکاکی متن بر روی فلزات، برش علائم برای ساخت تابلو، برش چوب برای ساخت مصنوعات چوبی، حکاکی سه بعدی بر روی چوب، ساخت ماکت، ساخت قالب های غیر فلزی، سوراخ کاری و ساخت انواع محصولات چوبی است.
این محصول نیز در مرحله نمونه مهندسی قرار دارد.