دستگاه‌های روغن‌کشی از دانه‌های روغنی عرضه شد

۲۸ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۵۱۹ اخبار ستاد
محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی دستگاه‌هایی را در نمایشگاه هفته پژوهش ارائه کردند که می‌تواند بالاترین درصد روغن را از دانه‌های روغنی بگیرد.
دستگاه‌های روغن‌کشی از دانه‌های روغنی عرضه شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، محققان دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش،‌فناوری و فن‌بازار دستگاه‌های روغن‌کشی را عرضه کردند که این دستگاه‌ها برای اولین‌بار در کشور تولید شده و می‌تواند بالاترین درصد روغن را از دانه‌های روغنی بگیرد.دستگاه‌‌های روغن‌کشی روغن دانه‌هایی مانند کنجد، سیاه‌دانه، فندق، گردو و بادام تلخ و شیرین را با بالاترین درصد گرفته و در اختیار کاربران قرار می‌دهد.این دستگاه‌ها در مقیاس‌های متفاوت خانگی تا صنعتی ساخته شده و نمونه مشابه آن که به نام کشور آلمان است قیمتی بسیار بالاتر از این دستگاه‌ها را دارد.نمونه مشابه خارجی قابلیت روغن‌گیری از انواع دانه‌های روغنی را هم ندارد. ولی این دستگاه حتی از دانه انار هم روغن می‌گیرد.

دانه انار دارای 13 درصد روغن است که این دستگاه 12 درصد روغن آن را می‌گیرد.