تهران قهرمان سومین المپیادفرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی شد

۲۴ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۵۹ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۴۵۵
  مراسم اختتامیه سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی دیروز عصر در مرکز نسیبه برگزار شد.
تهران قهرمان سومین المپیادفرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی شد

 

مراسم اختتامیه سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور معاونان، مدیران و مسئولان دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان تهران ، در مرکز نسیبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، پس از گذشت 7 روز و برگزاری مسابقات ورزشی در 9 رشته ی، شنا، والیبال، فوتسال، بسکتبال، تنیس روی میز، بدمینتون، تکواندو، کاراته و دو و میدانی به پایان رسید و ورزشکاران و تیم ها در این مدت باهم به رقابت پرداختند.

 پس از مراسم ابتدایی و پخش کلیپی از مراسم افتتاحیه مسابقات، سیما لیموچی معاون فنی سومین المپیاد گزارشی در مورد این رویداد و رقابت بین دانشجویان ارائه کرد و از برگزاری این المپیاد ابراز رضایت نمود.

مهندس حبیب زاده ، رییس واحد استانی تهران و دبیر المپیاد در ادامه این مراسم گفت: دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) را به همه ی دختران و دانشجویان تبریک می گویم و خوشحالم با برگزاری این المپیاد، زمینه شادی و شعف را برای شما دختران عزیز فراهم کردیم. به همه عزیزان، خسته نباشید می گویم و از همه شما زحمتکشان، به خاطر برگزاری چنین مسابقاتی، تشکر می کنم.

پس از سخنرانی دبیر المپیاد، مراسم اهدای جام به تیم های برتر در 9 رشته ورزشی برگزار شد. در بخش تیمی در رشته دو ومیدانی استان گلستان اول، اردبیل دوم و بوشهر سوم شدند. در رشته شنا، تهران رتبه اول، آذربایجان شرقی دوم و کرمانشاه سوم شدند. در تنیس روی میز اصفهان مقام اول، کرمانشاه دوم و مرکزی مقام سوم را کسب کردند. در تکواندو تهران مقام اول، خوزستان دوم، ایلام و کرمانشاه مشترک سوم شدند. در رشته بدمینتون، تهران مقام نخست را بدست آورد و البرز دوم، همدان و لرستان، مقام سوم را به طور مشترک کسب کردند. در کاراته هم تهران اول، کردستان دوم و کرمانشاه سوم شد.

در رشته های تیمی، در بین والیبالی ها، تهران اول، اصفهان دوم و فارس مقام سوم را کسب کردند. در رشته فوتسال، تهران مقام نخست، آذربایجان شرقی و لرستان هم دوم و سوم شدند. در بسکتبال هم تهران، رتبه اول، فارس مقام دوم، و ایلام مقام سوم را کسب کردند.

در مجموع تیمی، تهران با 22 طلا، 6 نقره و 3 برنز با 196 امتیاز، مقام اول را کسب کرد و خیرخواهان، سرپرست تیم تهران به نمایندگی از سایرین، جام قهرمانی را دریافت نمود .آذربایجان شرقی با 3 طلا، 6 نقره و 4 برنز و 67 امتیاز رتبه دوم را کسب کرد. کرمانشاه هم با 1 طلا، 8 نقره، و 5 برنز و 67 امتیاز، مقام سوم را بدست آورد. اهدا کاپ های تیم های اول، دوم و سوم توسط دکتر صدر، سرپرست کل المپیاد و مهندس حبیب زاده، دبیر المپیاد و لیموچی معاون فنی المپیاد انجام شد.