مشاور رئیس و مدیرکل دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب شد

۰۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۶۴۹ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۱۱۳۶
.
مشاور رئیس و مدیرکل دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مشاور رئیس و مدیرکل دفتر حقوقی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در حکمی دکتر علیرضا دبیرنیا را به عنوان مشاور رئیس و مدیرکل حقوقی این دانشگاه منصوب کرد.

گفتنی است، مراسم معارفه دکتر علیرضا دبیرنیا مشاور رئیس و مدیرکل دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور دکتر محمدحسین امید سرپرست دانشگاه، معاونان و مدیران دانشگاه جامع برگزار شد.

متن حکم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به شرح زیر می باشد:

جناب آقای دکتر علیرضا دبیرنیا

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد و تجارب اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به سمت مشاور رئیس و مدیرکل دفتر حقوقی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در جهت حفظ و تحکیم جایگاه حقوقی دانشگاه گامهای مؤثری برداشته و در بررسی قوانین و مقررات مرتبط با فعالیت‌های دانشگاه و پیشنهاد اصلاح آنها در جهت تطبیق با نظام آموزش علمی ‌کاربردی، گردآوری و تنقیح کلیه قوانین و مقررات مرتبط با فعالیت‌های دانشگاه، ارائه مشاوره لازم به حوزه‌های مختلف در امر تدوین آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و مصوبات شوراهای دانشگاه، کمک به ساماندهی مراکز علمی‌کاربردی و تصویب اساسنامه‌های آنها در چارچوب قوانین، مقررات و استاد بالادستی دانشگاه اهتمام ویژه‌ای مبذول فرمایید.

موفقیت جنابعالی را در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر (عج)، در انجام وظایف و مسئولیت‌های محوله از خداوند متعال خواستارم.


( ۱ )