اختتامیه مسابقات قهرمانی کشور والیبال برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مسابقات والیبال دانشجویان دختر دانشگاه علمی کاربردی با شرکت 20 تیم، ۲۵۰ دانشجو و 56 بازی با هدف فرهنگسازی، نشاط و سلامت روحی و روانی برگزار شد.
در مراسم اختتامیه این مسابقات که با حضور دکتر دوروزی مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری همدان، دکتر تعجبی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی همدان برگزار شد از تیم های مرکزی، یزد و همدان که به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند تجلیل شد.
مشاور استاندار و مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری همدان در این مراسم گفت: تفاوت معناداری بین دانشجویان ورزشکار و غیر ورزشکار وجود دارد که این مساله کم اهمیتی نیست.
وی اظهار داشت: مسابقات را می توان از دو بعد مادی و معنوی بررسی کرد که مدال آوری آن بعد مادی و تاثیرات روحی و روانی، بعد معنوی آن محسوب می شود.
دکتر تعجبی رئیس دانشگاه جامع علمی کابردی واحد استانی همدان نیز در این مراسم با تشکر از کادرفنی و داوری خاطرنشان کرد: از مسئولان استانی، دانشگاه آزاد، دانشگاه بوعلی، معاون سیاسی امنیتی استاندار که با دستورات و ارشادات خود ما را کمک کردند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
فاطمه زندی سرپرست فنی مسابقات قهرمان کشوری والیبال دانشجویان دختر دانشگاه علمی کاربردی نیز در این مراسم گفت: در چهارمین دوره رقابت های قهرمان کشوری دانشجویان دختر این دانشگاه 56 بازی داشتند که طی آن 12 تیم برتر معرفی شدند.
وی اضافه کرد: چهارمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی از دوم لغایت نهم اسفندماه به میزبانی استان همدان با شرکت 20 تیم برگزار شد.