گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد

۲۸ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۶۹۰ اخبار واحدهای استانی
.
گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد

بیست و سومین گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی در سالن اجتماعات مرکز آموزش علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سید عبدالعلی ذوالانواری رئیس دانشگاه جامع علمی کربردی واحد استان مرکزی در این گردهمایی با اشاره به نامگذاری سال 96 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید اشتغال گفت: عملکرد جهادی تمام مسئولان مراکز آموزشی علمی کاربردی برای ایجاد اشتغال لازم و ضروری است.

وی راه اندازی دفاتر کارآفرینی و مراکز رشد خوشه های فناور در مراکز آموزشی علمی کاربردی را یکی از راهکارهای اساسی برای تولید بیشتر و ایجاد اشتغال در جامعه عنوان کرد.

در این گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی پیرامون مسائل و مشکلات آموزشی و فرهنگی بحث و گفتگو کردند.