رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بازدید کرد

۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۷۸۶ اخبار ستاد
.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به همراه اعضای هیات علمی، مدیران و معاونان این دانشگاه از بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قران کریم بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در غرفه دانشگاهیان حضور یافت و به بررسی و بازدید دستاوردهای علوم قرآنی دانشگاهیان پرداخته و با محققان گفتگو کرد.
وی خاطر نشان کرد: غرفه های این بخش ابتکاراتی در بر داشت که حتی دانش آموزان را جذب غرفه ها کرده بود و این ابزار مهمی برای نقش بستن قرآن در ذهن این طبقه سنی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه نیز در این نمایشگاه با بهره گیری از ظرفیت دانشجویی در راستای مهارت آموزی و معرفی رشته های دانشگاه اقدامات خوبی را انجام داده است.
وی در خصوص نقش حمایتی دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه قرآن و عترت تاکید کرد: ایجاد مرکز فعالیت های قرآن و عترت در ساختار دانشگاه نشان دهنده حمایت و دغدغه این دانشگاه در حوزه فعالیت های قرآنی است.
دکتر امید اظهار داشت: راه اندازی این مرکز نشان دهنده توسعه فعالیت های قرآنی دانشگاه در حوزه های آموزشی و کاربردی است.
وی نقش قرآن کریم خاطرشنان کرد: برگزاری نمایشگاه ها، دوره ها، کلاس ها و جشنواره های قرآنی موجب می شود تا قرآن نقش پررنگ تری در زندگی مردم داشته باشد بنابراین نقش حمایتی مسئولین در تامین هزینه های حوزه فرهنگی و فراهم نمودن شرایط در اولویت قرار دارد.