سومین نشست هم‌اندیشی رؤسای واحد‌های استانی منطقه 5 دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۷۸۷ اخبار ستاد
.

سومین نشست هم‌اندیشی رؤسای واحد‌های استانی منطقه 5 دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، سومین نشست هم‌اندیشی رؤسای واحد‌های استانی منطقه 5 دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با حضور رؤسای واحدهای استانی کرمانشاه، لرستان، کردستان و ایلام برگزار شد.

نحوه‌ بررسی و امتیازبندی به مدارک و مستندات ارائه شده متقاضیان حق‌التدریس در این دانشگاه و همچنین زمان برگزاری انجام مصاحبه آنان از محورهای اصلی این نشست بود.

در این نشست در خصوص گسترش دوره‌های جدید باتوجه به پتانسیل، امکانات آموزشی و ظرفیت‌های بومی مراکز آموزش علمی کاربردی  بحث و تبادل نظر شد.

برگزاری المپیاد‌های مهارتی مشترک واحدهای استانی مانند عکاسی، پوشاک، برق، مکانیک، کامپیوتر و دیگر رشته‌های مهارتی به صورت منطقه‌ای نیز در این نشست مطرح  و مقرر شد این مسابقات مهرماه سال‌جاری همزمان با بیست‌ وپنجمین سال تاسیس دانشگاه برگزار شوند.