شهادت دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۷۸۸ اخبار ستاد
.
شهادت دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی

شهید حیدر جلیلوند از دانشجویان مرکز علمی کاربردی قند کرج  به جمع شهدای مدافع حرم پیوست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، شهید حیدر جلیلوند از دانشجویان مرکز علمی کاربردی قند کرج که برای دفاع از حریم اهل بیت عصمت و طهارت(ع) داوطلبانه راهی سوریه شده بود، روز یکشنبه ۲۱ خرداد ماه ۹۶ توسط تروریست‌های تکفیری به شهادت رسید.

مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر این شهید مدافع حرم روز پنج شنبه 25 خرداد ماه با حضور خانواده شهید والامقام، امام جمعه، سازمان نظامی و انتظامی و مسئولان شهرستانی فردیس و عموم مردم روزه دار کرج برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام ایمانی امام جمعه شهرستان فردیس ضمن تبریک به خانواده معزز شهید حیدر جلیلوند برای پدر، مادر، همسر و دختران شهید صبر جمیل و اجز جزیل را خواهان شدند و پس از اقامه نماز، پیکر این شهید در امام زاده ابراهیم ملارد در قطعه شهدا دفن شد.

اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی شهادت این دانشجوی شهید مدافع حرم را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، خانواده و بازماندگان این شهید گرانقدر و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی تبریک و تهنیت عرض می کند.