دانشگاه جامع علمی کاربردی و استانداری اردبیل تفاهم نامه امضا کردند
تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه جامع علمی کاربردی و استانداری اردبیل منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در دیدار با استاندار اردبیل به سیاست های کلان دانشگاه اشاره کرد و افزود: این فرهنگ باید اصلاح شود وگاها اجبار باعث گرایش مردم به مهارت آموزی می شود.
وی ادامه داد: یکی از مزیتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که 70 درصد فارغ التحصیلان آن شاغل می شوند وامسال باتوجه به تدبیر مقام معظم رهبری در نامگذاری سال به عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال برنامه های مختلفی برای فرهنگ سازی واصلاح نگرش ها در این دانشگاه انجام می شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: راه اندازی شتاب دهندهها و کلینیک های کارآفرینی یکی از برنامه های اولویت دار این دانشگاه است.
دکتر امید خاطر نشان کرد: مشکل اساسی استان اردبیل با وجود منابع و نعمتهای خدادادی از جمله کشاورزی، صنعت و گردشگری عدم وجود نیروهای مهارتی است، در حالیکه دانشگاه جامع امکان تربیت تمام نیروهای ماهر مورد نیاز استان را دارد.
وی اظهار داشت: امسال از محل اعتبارات دانشگاه به دانش آموختگان برای ورود به فضای کسب و کار تسهیلاتی را ارائه خواهیم داد.
دکتر امید با بیان اینکه انعطاف پذیری یکی از ویژگیهای این دانشگاه بشمار می رود، تأکید کرد: با انعقاد تفاهم نامه های همکاری با مراکز مختلف علمی، صنعتی و دانشگاهی زمینه انجام رسالت و اهداف این دانشگاه محقق می شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی درخصوص آماده سازی ساختمان واحداستانی اردبیل گفت: درصورت همکاری و مساعدت مسئولان استانی درکمک به تامین آب وبرق وگاز وسایر زیر ساخت های لازم دانشگاه متعهد می شود، ساختمان واحداستان اردبیل را تا مهرماه آینده آماده بهره بردای کند.
دکتر فرهودی مشاور عالی رئیس دانشگاه علمی کاربردی نیز در این جلسه گفت: دانشجویان باید برای آموزش مهارت، مراحل عملی انجام کار را مشاهده کنند.
مشاور عالی رئیس دانشگاه علمی کاربردی خاطرنشان کرد: این دانشگاه ابتدا قراربود در شهرک های صنعتی ایجاد شود اما در یک محدوده زمانی از مسیر خارج شد.
مجید خدابخش استاندار اردبیل نیز در این جلسه،آمادگی خود را برای هرگونه همکاری در راستای مهارت آموزی وکارآفرینی اعلام کرد.
مجید خدابخش یکی از مهمترین مشکلات فارغ التحصیلان دانشگاه ها را عدم علاقه به کارهای مهارتی و عملی عنوان کرد.
استاندار اردبیل با اشاره به موفقیت برخی افراد کار آفرین در برخی بنگاه های زود بازده از جمله کشت بادام زمینی، پسته و زعفران خاطرنشان کرد: برخی محصولات کشاورزی توجیح اقتصادی بسیار بالایی دارند که البته با لحاظ ریسک می توان وارد این کار شد.
وی ادامه داد: برای مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان تسهیلات خاصی با فرایندهای طولانی پیش بینی شده که اساتید دانشگاه ها می توانند بعنوان تسهیل گر از حمایت های تسهیلاتی بویژه از صندوق توسعه ملی برخوردارشوند.
وی با اشاره به نوع آموزش در دانشگاه جامع علمی کاربردی و با تاکید برلزوم فرهنگ سازی مهارت آموزی وکارآفرینی افزود: فارغ التحصیلان ما به این نتیجه رسیده اند که نباید دنبال استخدام باشند بلکه باید خودشان اشتغال ایجاد کرده و استخدام کننده باشند.



