برگزاری نخستین دوره آموزش تخصصی کارشناسان روابط بین ­الملل واحدهای استانی، موسسات و مراکز

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۱ کد : ۳۷۳۲۵ اخبار ستاد

نخستین دوره آموزش تخصصی کارشناسان روابط بین ­الملل واحدهای استانی، موسسات و مراکز منتخب در مرکز اسناد و اطلاعات (ایران داک) برگزار شد.

به نقل از دفتر بین­ الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی، این دوره با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس، دکتر دلاور مدیر دفتر همکاری­های علمی و بین­ المللی، دکتر کوهیان معاون مدیر کل سازمان­های تخصصی مرکز همکاری­های علمی و بین­ المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

دکتر امید بر ضرورت توسعه روابط و همکاری­های بین ­المللی به جهت بین­ المللی سازی و پوشش ظرفیت­های دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: ما باید با گسترش روابط بین ­الملل از ظرفیت موجود برای جذب دانشجویان خارجی بهره­برداری کنیم.

لازم به یادآوری است که در این دوره آموزش تخصصی کارشناسان مجرب و مسئولانی از دانشگاه تهران، وزارت امور خارجه و سازمان امور دانشجویان به عنوان مدرس ایفا نقش نمودند.

در پایان این دوره آزمونی از شرکت­ کنندگان در دو بخش کتبی و عملی گرفته شد.