برگزاری دوازدهمین سالگرد شهدای اصحاب رسانه دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۷:۵۷ کد : ۳۷۳۳۵ اخبار ستاد

همزمان با 15 آذرماه، مراسم گرامیداشت شهدای اصحاب رسانه و ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور حجت الاسلام والمسلمین جلیلی صفت جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش مراسم دوازدهمین سالگرد شهدای اصحاب رسانه و ارتش جمهوری اسلامی ایران در قطعه 50 مقبره الشهدای اصحاب رسانه بهشت زهرا سلام الله علیها برگزار شد.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این مراسم با بیان اینکه شهدای رسانه ملی و اصحاب رسانه پیغمبران و رسولان جامعه هستند، گفت: باید بر پدران و مادرانی که چنین فرزندانی را تربیت کردند  درود فرستاد که امروز به برکت خون این عزیزان شهید مردم فهیم ایران اسلامی در قله های رفیع قرار گرفته اند.

ایشان افزود: شهدایی که امروز برای تجلیل آنها به این مکان آمده ایم شهدایی هستند که آوازه آنها نه تنها در ایران اسلامی ملی است بلکه ابعاد بین المللی دارد.

جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به اینکه اصحاب رسانه با ایمان و اعتقادی راسخ تمام دلیر مردی ها و رشادت های رزمندگان اسلام را در دوران سراسر افتخار دفاع مقدس به تصویر کشیدند، خاطرنشان کرد: امروز ما شاهد آن هستیم که جوانان برومند ایران اسلامی راه آنها را در مقابل دشمنان ادامه می دهند.

شهیدان ابراهیم بقائی،سید مهدی میرافضلی،حسین آزموده و مهدی عباسی اناری از دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشند که در این سانحه به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.

دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این عزیزان ، سالروز شهادت این شهدا را به محضر حضرت ولی عصر (عج) ، ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای (مدظله العالی) و خانواده های این بزرگواران تبریک و تهنیت عرض می نماید.