برگزاری اختتامیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

۲۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۹ کد : ۳۷۳۳۷ اخبار ستاد

مراسم آیین اختتامیه هجدهمین نمایشگاه و دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور دکتر غلامی وزیر علوم برگزار شد.

در آغاز جلسه دکتر متقی طلب، مدیر اجرایی برگزاری نمایشگاه از رشد 300 درصدی مبالغ قراردادهای امسال نسبت به سال قبل خبر داد و افزود: 71 فقره قرارداد، بیش از 209 میلیارد تومان که شامل تفاهم ها و قراردادهای پژوهش و مشارکت و فروش دانش فنی سرمایه گذاری و فروش محصولات و خدمات مشاوره ای می شود.

دکتر برومند معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری از گستردگی حوزه های تخصصی طرح ها و محصولات را از نقاط قوت این نمایشگاه داشت: موضوعات فنی و مهندسی، پزشکی، کشاورزی، علوم پایه، هنر، علوم انسانی از این جمله می باشد. نقاط قوت بعدی حضور گسترده دانشگاه ها و پارک های علم و فن آوری و نیز موضوع تجاری سازی و تبدیل ایده به محصول قابل فروش است.

در نهایت اینکه جوانان کشور مشکلات و نیازهای مردم را در توسعه محصولات خود مدنظر قرار داده اند بسیار با اهمیت دانست.

دکتر غلامی از شرکت کنندگان و دست اندرکاران نمایشگاه تقدیر و تشکر کرد و گفت: علی رغم اینکه تجاری نمودن دستاوردهای علمی پژوهشی در کشور ما جوان بود اما پرشتاب است. تا کنون ورود خوبی به دانشگاه های نسل سوم داشتیم و حرکت ما به سمت دانشگاه های نسل چهارم هم قابل تصور است.

دکتر غلامی در جمع بندی سخنانش افزود: ما به توسعه اشتغال و کارآفرینی نمی رسیم مگر با اعتماد به محققین و نوآوران و ایده پردازان علمی و تجاری سازی نوآوری ها و فناوری های جوانان کشور، طبعاً ایجاد فرصت و حمایت از آن ها ضامن توسعه همه جانبه کشور خواهد بود.