میزبانی هشتاد و یکمین شورای مشورتی قرآن و عترت توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۳۴ کد : ۳۷۳۵۵ اخبار ستاد

هشتاد و یکمین جلسه شورای مشورتی قرآن و عترت دانشگاهها و نهادهای آموزشی کشور با میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر بهرامی نسب معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی و نمایندگان قرآن و عترت تمامی دانشگاهها و نهادهای آموزشی کشور، هشتاد و یکمین جلسه شورای مشورتی برگزار شد.

دکتر بهرامی نسب از تلاش همه عوامل برگزاری سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان تشکر کرد و به اصلاح چارت سازمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی و ایجاد مرکز فعالیتهای قرآن و عترت با هدف تقویت برنامه های قرآنی این دانشگاه تاکید و توجه اعضای شورا را جهت پیشبرد برنامه های قرآنی به کانونهای قرآن و عترت  جلب کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص رشد بیش از پیش برنامه های قرآن و عترت در محیط دانشگاه ها ابراز امیدواری کرد.

در ادامه جلسه عناوین رشته ها و منابع بخش کتبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا دستگاه ها بر این اساس جشنواره قرآنی خود را برگزار کنند.